Въпреки че е на много крехка възраст, Били Айлиш е една от

...
Въпреки че е на много крехка възраст, Били Айлиш е една от
Коментари Харесай

Каменно лице: Тъжната причина, поради която Били Айлиш не се усмихва на снимки

Въпреки че е на доста нежна възраст, Били Айлиш е една от най-известните дами и създатели на песни на планетата сега. Тя постоянно е успявала да притегля фенове с уникален музикален жанр, който елементарно се разпознава и се отличава от всички останали.

Феновете може да си помислят, че опцията да прави работата, която постоянно е желала да прави, и носи непрекъснато благополучие и че тя няма по какъв начин да спре да се усмихва, само че Били наподобява е едно от изключенията. Оказва се, че без значение по какъв начин се усеща в действителност, Били в никакъв случай не се усмихва на фотоси... и то поради много тъжна причина.
 Били Айлиш - красива, даже и без усмивка  Били Айлиш - красива, даже и без усмивка  Били Айлиш - красива, даже и без усмивка  Били Айлиш - красива, даже и без усмивка
Били Айлиш споделя своята неустановеност с почитателите

Били в миналото често е била откровена с почитателите си за метода, по който гледа на тялото си. Едно от многото неща, които е споделила, е, че пандемията от COVID-19 е съдействала да се запита коя е тя в действителност във връзка с това по какъв начин наподобява.

Тя също по този начин приказва в обществените медии за това по какъв начин ненавижда папараците да правят фотоси на нея и други известни персони от неблагоприятни ъгли и също по какъв начин не харесва по какъв начин някои хора редактират фотосите си, с цел да наподобяват изцяло друго.

Фактът, че Били е повече от открита за постоянната си битка с облика на тялото ѝ, което е довело до нейните проблеми с психичното здраве, оказва помощ на хората да се свържат с нея и евентуално е повода тя да има толкоз доста почитатели.
                             

Защо Били Айлиш не се усмихва на фотоси?

Обикновено, когато някой ви снима или вършиме селфи, наподобява много всекидневно да се усмихвате на тези фотоси. В обществото има наклонност да се възприема, че това е обществено допустимото нещо и че да изглеждаш трагичен на снимки не е добре.

Били обаче обича да подценява тези по този начин наречени „ правила “ - нещо, което е доста явно във всичко, което прави. Това в действителност проличава в нейната музика и е повече от евентуално точно това да е сред причините тя да оглави класациите на Billboard с редица разнообразни хитови песни на толкоз ранна възраст.

Тя освен разбива правилата, когато става въпрос за музика, само че също по този начин наподобява, че следва стъпките на Виктория Бекъм, като не желае да се усмихва на фотоси. Всъщност нейният дебютен албум се споделяше „ Don't Smile At Me “ ( " Не ми се усмихвай " ), тъй че от това може да се допусна, че Били не обича да се усмихва никога.

Били разкри в изявление за списание Harper's Bazaar по времето, когато излезе нейният първи албум, защо тя в никакъв случай не се усмихва и повода е в доста връзки сърцераздирателна, само че също по този начин обяснява нейната персона в действителност добре.

В изявлението тя разкри, че когато се усмихва, това я кара да се усеща „ слаба, безсилна и дребна “. Тя не посочва точната причина за какво усмивката я кара да се усеща по този метод. Въпреки че това може да не е доста известно мнение, въпреки всичко някои хора ще се припознаят в него.
                             

Тя също по този начин загатна в изявлението, че не ѝ харесва, когато върви по улицата и някой ѝ се усмихва, тъй като счита, че учтивото нещо е тя да му се усмихне в отговор. Като се има поради, че Били не обича да се усмихва, изцяло разбираемо е за какво би чувствала прекомерно огромен напън да го направи.

Нейната мотивация зад това е, че не ѝ харесва неналичието на надзор върху обстоятелството, че това се възприема като обществено допустимото нещо, което би трябвало да се направи, и че тя би предпочела да се усеща контролираща дейностите си, вместо просто да прави нещо, тъй като обществото ѝ споделя.

Били признава, че се усеща по този начин, като че ли в случай че не се усмихне на някого, незабавно е възприемана като ужасяващ човек, само че почитателите на певицата ще знаят, че това просто не е по този начин.
                             

Били Айлиш за безпокойството и психологичното здраве

Това, че Били не желае да се усмихва на фотоси или на минувачите, може да има нещо общо с обстоятелството, че тя се е сблъсквала с доста психологични проблеми през живота си, в това число тревога. 

Въпреки че тя е преодоляла някои от по-тежките борби, които е имала с психологичното си здраве, това към момента е нещо, с което евентуално ще би трябвало да се оправя до края на живота си.

Нейното застъпничество за хората с проблеми с психологичното здраве е една от причините мнозина да намират Били и нейната музика за такава разтуха.
 Били Айлиш - красива, даже и без усмивка  Били Айлиш - красива, даже и без усмивка  Били Айлиш - красива, даже и без усмивка  Били Айлиш - красива, даже и без усмивка
За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook  , последвайте ни в Instagram  , намерете ни в TikTok  .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР